CRE8 – KREATIVNO PODJETJE S ŠIROKIM SPEKTROM STORITEV

Naše poslanstvo je skozi OBLIKOVANJE, FOTOGRAFIJO, SNOVANJE BESEDILNE PODOBE TER TISKARSKE STORITVE vdahniti življenje vašim željam ter s pomočjo unikatne ideje ustvariti kreativen dizajn, ki v sliki in besedi ustvarja manjkajoči člen v verigi med vami in vašo ciljno skupino strank ter svetu približa vašo zgodbo in zagotavlja uspeh.

Živimo v svetu, ko vizualne informacije vsakodnevno pridobivajo veljavo. Naš cilj je preprost – ustvarjati grafična, slikovna, besedilna ali druga sporočila z visoko dodano vrednostjo.

Vse naše storitve, ki obsegajo grafično oblikovanje, tiskarsko dejavnost, profesionalno fotografijo in besedilno ustvarjanje, so oblikovane s ciljem, da vam nudijo celostno podporo vse od začetnih zametkov ideje do končne izvedbe ter vaši poslovni dejavnosti podarijo sodoben glas, ki bo slišan v modernem času in prostoru.

S kombinacijo oblikovalskih spretnosti, snovanjem unikatnih besedil, kreativno fotografijo, profesionalno ilustracijo in pestro paleto tiskarskih storitev ustvarjamo estetski dizajn, ki bo pritegnil vašo ciljno klientelo in mednjo v sliki in besedi ponesel vaše sporočilo ter osmislil vašo zgodbo.

»You imagine. We create.«

 

USTVARJALNA SILA NAŠEGA PODJETJA

Vsi zaposleni v podjetju CRE8 d.o.o. prispevamo svoj delež k naši dejavnosti in se definiramo skozi delo, ki ga ustvarjamo kot složna ekipa. Priučene veščine in tehnike ter znanje in izkušnje, ki smo jih pridobili kot posamezniki, združujemo v širok spekter storitev, ki nam pomaga na poti do ustvarjanja končnega izdelka.

BORIS KLAVŽAR

Vrhovni tiskarski, oblikovalski in fotografski mojster, ki premore več kot desetletje fotografskih in oblikovalskih izkušenj. S trdim delom, veliko mero strasti in neverjetno predanostjo svojemu poklicu svoje sanje že leta s pridom spreminja v realnost. V rokavu pa vselej skriva kakšno šalo in sledi poslanstvu samooklicanega promotorja dobre volje in vere v bolj brezskrben svet. Dan bi lahko imel 72 ur, pa zanj še vedno ne bi štel dovolj ur, ki bi jih posvetil svojim strastem in hobijem. Besedi dolgčas in brezdelje ne obstajata v njegovem slovarju.

ANDREJA VALENČAK

Ustvarjalni člen ekipe. Njena glava je neusahljiva zakladnica kreativnih idej na področju likovnega ustvarjanja, digitalne ilustracije, grafičnega oblikovanja in fotografije. Njeno platno sta tudi Ilustrator in Photoshop. Je diplomirana akademska slikarka na Akademiji za likovno umetnost Univerze v Ljubljani, opravljala pa je tudi študij v tujini, na Portugalskem. S svojimi veščinami iz starodavne umetnosti joge poskrbi, da od časa do časa privoščimo svojim možganom oddih in pretegnemo tudi noge.